Себастиан Мемфис
Възраст : 27
| Заглавие: Руините на Безименото Имение Сря Фев 03, 2021 3:26 pm | |
| Себастиан се събуди леко затрупан от отломки, изправяйки се имаше чувството, че е спал доста дълго време. Той изтупа праха събрал се по дрехите му от отломките и се огледа. Виждаше около себе си руини или по-скоро останки от някакво имение, а местонахождението на младия мъж беше именно под стълбището на имението или поне това което беше останало от него: - Как съм се отзовал там?- Но преди да продължи размислите си спомни думите на един мистериозен глас: -За добрините, които бе извършил през живота си и за това, че отдаде своят собствен живот за да защитиш един от мойте служители - Себастиан Мемфис те провъзгласявам за ангел!-Това беше доста объркващо... Не, тя дали е добре...*- Паника обхвана Себастиан, който се втурна да тича около и в имението, не помнеше кой търси и защо, но знаеше, че бе близък за него човек. За негово нещастие той не намери никой, но успя да разгледа имението от всякъде. В разцвета си е било наистина изящно, макар и сегашното му положение все още бе впечатляващо поне за Себастиан: - Ангел? Не аз съм човек, къде съм, трябва да намеря някой да ми обясни какво се случва и какво е това имение. Излизайки от имението Себастиан, видя че се намира в покрайнините на някакъв град, той не си спомняше нищо и реши да се запъти към центъра на града с надеждата да намери някой по пътя с когото да може да изясни какво се случва, тъй като бе много объркан и амнезията, която имаше не му помагаше. Той нямаше търпение и затова се затича за да ускори процеса. | |
|
Себастиан Мемфис
| Заглавие: Re: Руините на Безименото Имение Съб Фев 20, 2021 1:08 pm | |
| Себастиан се прибра изключително уморен, но това което бе видял в тетрадката му все още не му дваше покоя. Той се замисли защо бе писал такива творби и какво всъщност бе приживял, много силно се съмняваше да е ангел според видяното. - Хмф изглежда тези мисли не ми дават покоя така че ще се опитам да си почина поне докато се наслъждавам на красотата на луната. - разсъждаваше той на глас. Той легна в градината пред главния вход на имението и се загледа замислен към луната. Но думите Демон и Дявол, които бе видял в тетрадката силно разпалваха омраза в сърцето му. - Изглежда май няма да си почина даже тази вечер. | |
|
Ад Мина Admin
| Заглавие: Re: Руините на Безименото Имение Пон Фев 22, 2021 4:11 pm | |
| Получаваш 30 EXP за писаното до този момент в Сладкарницата и Елисейските полета. * Пиши и когато излизаш от къщата си, за да не се телепортираш на места - например можеше тук да разкажеш историята с къпането, а не в сладкарницата и да напишеш как си потеглил натам * | |
|
Себастиан Мемфис
| Заглавие: Re: Руините на Безименото Имение Нед Мар 07, 2021 10:36 am | |
| Себастиан се прибра в Руините след като приключи работата си с кръстницата и се раздели с Нини. Влизайки в двора на имението, той се запъти към входа и седна пред него замислен: - Вече е разгара на вечертта, дали да отида там сега или... Не няма да мога да мигна още една вечер ако го отложа. Отивам дори и да не съм в кондиция.След което младежът енергично се запъти към входа на имението и излезе запъвайки се по посока към Кралството на Вечния Залез. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Руините на Безименото Имение | |
| |
|